Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ

Με το Σπαθόλαδο ασχολούμαι πειραματικά συνέχεια τα τελευταία είκοσι χρόνια. Κατά τη διάρκεια όλου αυτού του χρονικού διαστήματος ασχολήθηκα κάθε χρονιά και έφτιαχνα μόνος μου, με τον αρχαίο ελληνικό παραδοσιακό τρόπο, 15 έως 20 λίτρα σπαθόλαδου, υψηλής συμπύκνωσης, αρκετού για τις πειραματικές μου έρευνες, σε πρακτικές εφαρμογές του σπαθόλαδου, για να διαπιστώσω ο ίδιος, εάν πράγματι έχει τις θαραπευτικές ιδιότητες, που του αποδίδονται.

Χρόνο με το χρόνο έχω συγκεντρώσει σήμερα πάρα πολλές πραγματικές αποδείξεις για τις ισχυρές ιαματικές ιδιότητες του σπαθόλαδου, αλλά και από παρόμοιες εμπειρίες πολλών αγροτών της ελληνικής υπαίθρου, καθώς και από τη διεθνή ειδική βιβλιογραφία. Έτσι, είμαι σε θέση σήμερα, διαβεβαιώσω, προ πάντων τουλάχιστον τον ίδιο μου τον εαυτό, ότι οι θετικές ιαματικές επιδράσεις αυτού του ευλογημένου θάμνου της ελληνικής χλωρίδας όχι μόνο επιβεβαιώνουν αυτά που γνωρίζουμε από τους Έλληνες Πατέρες της Ιατρικής, τους Αρχαίους Έλληνες Ιπποκράτη και Διοσκουρίδη, αλλά και άλλους, αλλά και τους ξεπερνούν με τις νέες ανακαλύψεις από τις σύγχρονες ιατρικές έρευνες για το ζήτημα των θεραπευτικών ιδιοτήτων του σπαθόλαδου.

 Ύστερα από αυτά τα είκοσι χρόνια των προσπαθειών μου αυτών, αισθάνθηκα έτοιμος και αποφάσισα να μπω στην αγορά του σπαθόλαδου. Το έτος 2013 παρήγαγα σπαθόλαδο για την αγορά, συμπυκνωμένο και πάρα πολύ καθαρό, όπως το φτιάχνω για τον εαυτό μου τα τελευταία 20 χρόνια. Ένα κατά 100% βιολογικό προϊόν. Και έτσι θα το φτιάχνω σε όλη μου την υπόλοιπη ζωή. Διότι έτσι γίνεται το καλύτερο που υπάρχει. Διότι τέτοιο άριστο σπαθόλαδο θέλω να προσφέρω στον κόσμο, σε μια πολύ καλή τιμή για τον ενδεχόμενο αγοραστή. Πιστεύω ότι όποιος το αποδεχθεί και το αγοράζει, θα κάνει κάτι καλό στον εαυτό του και σε όσους προστατεύει.

 Να είστε όλοι καλά!!!
 Ο Παραγωγός: Nikolas Zervos